Mange nyheter

Det skjer mye i byggenæringen – og heldigvis er det mange positive nyheter vi kan melde om både på bygg.no og i Byggeindustrien. Vi får utrolig mange henvendelser og mange gode tips hver eneste dag. Etter beste evne forsøker vi å følge opp. Så langt i år har vi på våre nettsider lagt inn nærmere 13 000 saker. Vi kan notere stadig økende trafikk på sidene våre – og dem som først og fremst skal takkes for det, er alle dere som sender oss nyheter. Vi gleder oss også over at interessen for bladet Byggeindustrien er like god som før.

 

Det er hyggelig å se at annonsemengden er på vei oppover igjen i norske medier – og til tross for at vi har klart oss bedre gjennom finanskrisen enn de aller fleste medier, merker også vi at det er blitt bedre tider. Statistikken for industriproduksjonen viser økning – og først og fremst er den knyttet til økt etterspørsel i byggenæringen. Byggenæringen er motoren for det meste.

Et barometer er også tallet på stillingsannonser. På bygg.no har tallet på ledige stillingsannonser nærmest eksplodert og vi merker også en kraftig økning i bladet.

Ellers har vi nesten daglig meldinger om oppkjøp av bedrifter. De store blir større.

Uansett – vi ønsker å være et speilbilde av alt som skjer i næringen og vi vil stå på for å formidle både kunnskap og nyheter . Har du en sak – så nøl ikke med å sende en melding.

Vi får ellers en mengde invitasjoner både til møter, konferanser og til alle slags hendelser. Det er selvsagt grense hva vi rekker over, men takker vi nei er det ikke vond vilje, men på grunn av at vi er fullbooket. Uansett kan man sende oss bilder og tekst også i slike saker – og så vil dette bli bearbeidet i vår redaksjon.