COWI satser på Birken

COWI deltar for andre året på rad i Fredagsbirken og Birkebeinerrittet.

COWI vil stille til start med over hundre personer. Fjorårets initiativ er dermed videreført og interessen blant de ansatte er fortsatt stor. COWIs "delegasjon" er i hovedsak fra Norge, men også i år stiller mange fra COWIs andre regioner.

Nytt av året er at COWI også stiller med minst en deltager på arrangementets ekstremvariant, Ultrabirken. Ultrabirken er nytt av året og skal ivareta interesse for de som ønsker en større/annen utfordring med fokus på knotete sti og en annerledes overfart fra Rena til Lillehammer. Løypa er i overkant av 110 km og har mer enn 2500 høydemeter, og estimert sluttid blir fort syv til åtte timer for gjennomsnittet.

– Deltagelse på Birkebeinerrittet har så langt blitt sett på som et årlig arrangement og en oppgave man jobber seg frem mot, mye likt våre arbeidsoppgaver med prosjektarbeid. Syklingen og samlingen etter endt ritt har så langt ført til at kollegaer som tidligere kun var telefon- og e-postbekjente, nå har møtt og hilst på hverandre. Vi ser frem til siste helg i august, og samlingen i COWI-teltet etter endt dyst, forteller forteller Klaus Andreassen i COWI.