L-Boxx beskytter el-verktøy

L-Boxx er et nytt transportkassesystem som Bosch har utviklet i samarbeid med Sortimo, som er store innenfor varebilinnredning.

L-Boxx kan brukes til å transportere og oppbevare alt el-verktøy, tilbehør og øvrige hjelpematerialer.

Transportkassesystemet har et robust klikksystem som gjør det lett å stable og skille alle L-Boxx-kasser, og de er behagelige å bære – selv når flere er satt sammen. Det sparer tid og krefter og gjør det mulig å transportere flere el-verktøy på samme tid. Hver L-Boxx kan innrettes individuelt med modulære organiseringsinnlegg fra Bosch. Det gjør det lettere å ha oversikt over alt det profesjonelle utstyret i sitt mobile verksted.

L-Boxx passer til varebilens Sortimo sin innredning uten bruk av ekstra tilbehør. Dermed er L-Boxx lett å plassere, og det er enkelt å ha oversikt over alle kassene når de er plassert i varebilen. Samtidig er man sikker på at de ikke velter rundt når man kjører. Og skulle uhellet være ute er kassene også krasj testet.

L-Boxx er konstruert til å motstå store belastninger. Hver kasse kan bære opp til 25 kg. Klikkmekanismen gjør det mulig å bære flere L-Boxx transportkasser på én gang med en samlet vekt på 40 kg med innhold. Lokket kan tåle at personer opp til 100 kg sitter på det.

Alle L-Boxx modeller har et håndtak på toppen. De to små modellene har dessuten et håndtak på forsiden, så man kan bære dem enkeltvis som en alminnelig bæreveske.

Fremover leveres alle nye akku-verktøysmodeller i den profesjonelle blå serien fra Bosch i en L-Boxx. Også 230 volt verktøy blir fremover levert i en L-Boxx.

Man kan også kjøpe Bosch L-Boxx separat i fire forskjellige størrelser hos førende forhandlere av profesjonelt verktøy landet over.