Bauhaus åpnet i Vestby

Bauhaus åpnet torsdag kl 07.00 dørene til det 22.000 kvadratmeter store varehuset i Vestby.

Varehuset i Vestby blir det andre byggvarehuset til Bauhaus i Norge og arbeidsplass for 150 ansatte.

Med et kundepotensiale på en halv million mennesker dekker Bauhaus i Vestby områdene Oslo syd, Follo og Østfold.

- Vi er stolte og glade over endelig å kunne ønske publikum velkommen til Bauhaus i Vestby. Med landets største produktsortiment bestående av 120.000 ulike produkter kan vi tilby alt innenfor bygg, verksted, hus og hage. Dessuten har vi en stor drive-in trelast på 6.000 kvadratmeter, hvor man også kan hente andre tunge varer, sier varehussjef Kim Torpegaard i Bauhaus Vestby.

150 nye medarbeidere ønsker velkommen

Varehussjefen kan fortelle, at Bauhaus i Vestby har 150 imøtekommende og kompetente medarbeidere, som har stor faglig kompetanse innenfor de vareområder som de arbeider i.

- Med vår Proff Service kan vi tilby håndverkere profesjonell rådgivning samtidig som vi har store volum med varer på lager. Vi har et utvidet sortimentet på en rekke områder slik at man med en gang kan ta med seg varene hjem, uten at de må bestilles. Medarbeiderne i Proff Service har en solid bakgrunn i bransjen og forstår derfor håndverkernes ønsker om rask levering, betydelig varevolum og kvalitetsprodukter, sier Torpegaard.

Ekspansjon

- Vi har hatt et meget godt samarbeid med Vestby kommune, som har lagt forholdene godt til rette med rask saksbehandling og god service. Med åpningen av Bauhaus i Vestby fortsetter vi vår ekspansjon og videreutvikling på det norske makedet, sier adm.direktør Mads Jørgensen, fra det danske hovedkontoret, som er ansvarlig for organisasjonen i Bauhaus i Norge og Danmark.

Bauhaus er en internasjonal kjede av byggevarehus med mer enn 220 varehus i 15 land i Europa. Det første Bauhaus-varehuset i Norge åpnet i Lier sydvest i 2007.