Murer seg større

Murhuskjeden Håndverksmur med sine 37 medlemsbedrifter igangsatte 48 boliger i kriseåret 2009.

Det er daglig leder Tore Ilseng i Håndverksmur som opplyser dette til bygg.no i forbindelse med at kjeden sist helg avholdt sin generalforsamling og medlemsmøte hvor Svein Enger Hov fra Th. Johansen & Sønner ble gjenvalgt som styreleder.

Fjoråret bød på en liten medlemsvekst. Tre medlemmer gikk konkurs, men ble mer enn erstattet av at fem nye foretak meldt seg inn.

– I år skal vi gjøre en innsats med medlemsverving som vi ikke har brukt tid på så lang, opplyser Ilseng.

– Gjennom kjeden Håndverksmur, som i år feirer 5 års jubileum, har vi lagt et solid fundament for medlemmer og eiere, og kjeden har en stabil og god etterspørsel etter vedlikeholdsvennlige murhus, kommenterer Ilseng som opplyser at de 37 medlemmene er spredd over hele landet og representerer innovative og fremsynte murmestre som ser stordriftsfordelene ved å stå sammen i kjede.

På medlemsmøtet ble det utdelt en pris til Årets Murhusbygger 2009. Prisen gikk til Borgar Løberg for sitt engasjement for murerfaget og sine mange murhus. Ingen i murhuskjeden har større prosentandel av boligbyggingen i mur i sitt distrikt enn Notodden Mur- og Entreprenørforretning AS har.

Murhuskjeden Håndverksmur har mange jern i ilden og flere spennende prosjekter som det jobbes med. I tillegg til murhus satses det også friskt på bassenger og fasade/rehabiliteringsmarkedet.