YIT har inngår rammeavtale med Statoil

YIT har inngått en rammeavtale med Statoil for levering av tjenester innen drift og vedlikehold av Statoils kontorbygg i Norge.

Avtalen omfatter mer enn 400 000 kvadratmeter bygningsmasse.

Avtalen gjelder for tre år med opsjon for ytterligere et år. Avtalen omfatter leveranser innen de tekniske fagene ventilasjon, rørfag og elektro, samt uteanlegg og bygningsmessig vedlikehold.

Avtalen med YIT om drift og vedlikehold av bygg og eiendom skal bidra til å nå Statoils overordnete visjon for morgendagens samarbeidsarenaer. Statoils kontorbygg skal fremme effektivitet, trivsel og god helse. Samtidig skal byggene fremme en bærekraftig utvikling gjennom energi- og miljøeffektive løsninger med et konkurransedyktig kostnadsnivå.

YIT har på sin side mange års erfaring med drift og vedlikehold av bygg og deres tekniske anlegg og har service som en hovedstrategi.

- Kontrakten er således av stor strategisk viktighet for YIT både i Norge og internasjonalt, sier administrerende direktør i YIT AS, Trygve B. Thøgersen. I 2009 tildelte Statoil oss en kontrakt på håndtering og drift av IKT brukerutstyr til en verdi av en halv milliard kroner. Denne nye avtalen er betydelig større. Så vi ser denne nye avtalen som en bekreftelse på kvaliteten av den jobben vi har gjort hos Statoil de siste årene, sier Thøgersen.