Multiconsult kjøper IndustriPlan

Multiconsult AS har inngått avtale om overtagelse av velrenommerte IndustriPlan AS.

Med IndustriPlan på laget er Multiconsult et langt skritt videre i satsningen mot å bli den foretrukne partneren for norsk industri.

- Vi kjenner IndustriPlan godt gjennom mange års samarbeid. Jeg vet derfor at vi får et kompetent og erfarent tilskudd til vår industrisatsning. IndustriPlan sitter dessuten med kompetanseområder hvor Multiconsult ikke har vært godt dekket. Dette gjør at vi nå kan gå inn i nye områder og bli en mer komplett aktør inn mot norsk industri, sier Håkons Sannum, administrerende direktør i Multiconsult.

IndustriPlan er en rådgiverbedrift som kun arbeider med industri. De har skapt et miljø der prosess og produksjon står i sentrum. I tett samarbeid med sine kunder har IndustriPlan arbeidet med å få frem effektive og gode helhetsløsninger. Selskapet har 20 ansatte og holder til i Asker.

- Vi har hatt et ønske om å bidra inn i store industrioppdrag i enda større grad enn i dag ved å kunne bidra i alle prosjektfaser. Alene er vi ikke tilstrekkelig store og tverrfaglige til at dette er et realistisk mål. Ved å gå sammen med Multiconsult vil nye muligheter åpne seg, både inn mot større oppdrag og inn mot flere typer kunder og prosjekter. Vi ser nå fram til å bli en virkelig tung industriaktør sammen med nye kolleger i Multiconsult, sier daglig leder Vemund Isachsen i IndustriPlan as.

Multiconsult vil overta alle aksjene i IndustriPlan fra 1. januar 2010. IndustriPlan as vil fortsette som eget selskap fram til 1. Juli, 2010. Selskapene vil gradvis samordne driften og vil samlokaliseres i løpet av året.