Vi lanserer debattforum

Byggeindustrien lanserer nå et debattforum på nettsidene. Dette forumet håper vi kan bli til nytte og glede for alle våre lesere. På mange måter trekker vi nå inn alle dere for å påvirke det som blir skrevet på våre nettsider.

Vi håper selvsagt at dette forumet brukes med vett og forstand og at alle innlegg og meningsytringer blir saklige og konstruktive. Et slikt forum kan være meget nyttig – og vi er overbevist om at det også kan bidra til at kunnskap og erfaringer blir spredd. Ett av de største problemene i norsk byggenæring er at det fortsatt er for mange feil. Nå er håpet at man kan lære av de feil som blir gjort – slik at gjentatte feil og mangler bli rettet opp – eller aller helst at man unngår å gjøre tabber. Da kan andres erfaringer bety mye.

Vi lanserer nå debattforum både på bygg.no, anlegg.no og hage.no. Dette gjør at alle våre lesere får langt større muligheter til å formidle de synspunkter man måtte ha. Så langt har vi gitt noen ledere i byggenæringen muligheter til å være gjestekommentatorer på bygg.no. Leserne våre har kunnet kommentere enkeltsaker på våre nettsider – og man har kunnet stilt spørsmål til vår hageekspert på hage.no. Nå får vi debattforum hvor man både kan spørre og svare.

I en tid hvor mediebildet raskt endrer seg er det viktig at også vi i Byggeindustrien følger med. Vi mener at vi har et moderne og oppegående blad (hvor det alltid har vært stor takhøyde og hvor alle har sluppet til med innlegg). Utviklingen på våre nettsider har vært enorm de siste årene. Internett har snudd opp ned på mange gamle sannheter. Vi ser nå en veldig utvikling i bruken av sosial medier som Facebook og Twitter. Problemet er å henge med i svingene. Informasjonsstrømmen blir så enorm at man mister oversikten. Håpet er at de nye diskusjonsfora vi lanserer skal spisse denne informasjonsstrømmen til det som våre lesere er opptatt av. Sammenholdt med det som ellers står på våre nettsider og det vi har av lesestoff i bladet, tror vi at vi vil befeste vår posisjon som byggenæringens viktigste mediehus.

I de diskusjonsfora vi nå lanserer, har vi satt opp en del temaer vi tror våre lesere er interessert i. Men det kan sikkert være mange andre temaer som også er aktuelle. Dette får vi og dere sammen utvikle over tid – og da er vi overbevist om at dette blir en suksess.