På joggetur med Petter Stordalen

Asak Miljøstein punget ut med 21 000 kroner for en halvtimes løpetur med Petter Stordalen i forbindelse med TV-aksjonen. 29. oktober fikk 15 Asak-ansatte tidlig morgentrim sammen med hotellkongen.

Petter Stordalen hadde stilt seg selv til rådighet til det gode formålet som treningskamerat. Pengene for joggeturen går til Care Norge som støtter gode formål for kvinner og jenter i fattige land.

Grytidlig den iskalde oktobermorgenen hadde 15 Asak-ansatte funnet fram joggeskoene og ventet spent på friskusen Stordalen utenfor hans bolig på Bygdøy. Noen litt mer spent enn andre på om det er mulig å henge på sprekingen Stordalen en halvtime.

Nøyaktig klokka 7.30 spratt Stordalen ut så morgenfrisk det er mulig å være etter å ha vært på hotellåpning natta før. – Er dere klare for trening? Jeg blir litt forvirret når jeg begynner å jogge så seint utpå dagen, humret Stordalen, før hele gjengen tok bena fatt gjennom Bygdøys gater.

– Med dette løper Asak Miljøstein foran og brøyter vei for samfunnsansvar i byggevareindustrien, uttalte en lettere sliten administrerende direktør Laila Aarstrand etter å ha svettet en halvtime sammen med Petter Stordalen. Hun mener byggevareindustrien må vise større samfunnsansvar enn bransjen gjør i dag.

– Byggevareindustrien har mye å lære av Petter Stordalen og Choice-kjeden på dette området. Vi er en traust bransje som trenger noe av den begeistringen og samfunnsengasjementet han viser, mener hun.

Etter løpeturen spanderte Stordalen økologisk frokost på Asak-gjengen. Det ble også guidet omvisning i hans hjem.

– Petter byr på seg selv i god Choice-ånd. At mine medarbeidere får en del av ham, er faktisk verdifullt. Samtidig bidrar vi til en god sak. Vi bør ha et mål om å ta en mer sporty profil og gjøre mer ut av vårt samfunnsengasjement. Da kan det ikke gjøres bedre enn dette, sa Laila Aarstrand fornøyd etter at en varm kopp kaffe og frokost var inntatt i Petter Stordalens garasje.