Workshop med italienske firmaer

For å skape nye foretningsmuligheter og utvikle nye handelsavtaler mellom Italia og Norge, organiserer Den Italienske Stats Eksportråd en workshop 16. og 17. november.

Det skal arrangeres B2B-møter mellom firmaer i Toscana og lokale aktører i tilknyttning til ”Utstilling av mosaikk, marmor og granitt fra Pietrasanta”. Arrangementet går av stabelen i Oslo Rådhus.

De representerte sektorene er:

-halvfabrikert og fabrikert marmor og granitt; -restaurering av vernede verdier/objekter, restaurering av kunstverk, monumentale og kulturelle; -arbeid i naturstein; -paneler for arkitektur; -prosjektering og realisering av håndverk, kunst, skulpturer og interiørdesign; -leverandører av stein i hel blokk; -marmor, granittblokker og bearbeidet marmor fra Carrara; -innredning; -maskineri til utvinning og foredling av steinprodukter.

På slutten av workshopens første dag (16. nov), vil instituttet i samarbeid med Den Italienske Ambassaden og Kulturinstituttet invitere deltakerene til en eksklusiv konsert med verker av Puccini, fulgt av en buffet med spesialiteter fra Toscana.