Bygger Kjeller skole

Veidekke-selskapet Seby AS har inngått en avtale med Skedsmo kommune om byggingen av en ny skole på Kjeller. Kontraktssummen her er på 103 millioner kroner ekskl. mva.

Seby har i det siste fått flere store oppdrag som til sammen utgjør i overkant av 150 millioner kroner ekskl. mva.

Den nye skolen, som skal ligge i Kunnskapsveien på Kjeller, blir for elever fra 1. til 10. klasse. De får 6500 kvadratmeter bygningsmasse å boltre seg i, og kontrakten Seby har inngått, er en totalentreprise. Arbeidene er igangsatt, og skolen skal stå klar til bruk til skolestart 2010.

Rehabilitering og ombygging ved Ahus
Seby AS har også inngått kontrakt med Helse Sør-Øst ved Nye Ahus om innvendig og utvendig rehabilitering av bygget Nye Nord. Oppdraget er en hovedentreprise, og kontraktssummen er på 39 millioner kroner ekskl. mva. Arbeidene er igangsatt, og skal være ferdige til 30. mars 2010.

Bibliotek og kantine ved Skedsmo videregående skole
For Akershus fylkeskommune skal Seby bygge bibliotek og kantine ved Skedsmo videregående skole. 620 kvadratmeter av eksisterende bygg skal rehabiliteres, og det skal føres opp et tilbygg på 225 kvadratmeter. Inkludert i oppdraget er også utskiftning av to ventilasjonsanlegg ved skolen. Avtalen som er inngått er en generalentreprise, og kontraktssummen er på 11,5 millioner kroner eks mva. Arbeidene er også her igangsatt, og skal være avsluttet i oktober 2009.