Sikker vernesandal

Arbeidsklærleverandøren Blåkläder lanserer nå en vernesandal i den Walksafe-serien.

- Walksafe-serien er kolleksjonen for de som vil ha lette sko som tåler harde påkjenninger. Både sko og sandaler er utviklet for optimal komfort samtidig som sikkerhetsaspektet er ivaretatt, sier Key Account Manager Robert Mørch i Blåkläder.

Sko kan forebygge helseskader

Innkjøpskostnadene for spesiallagde vernesko er konkurransedyktige med vanlige sko man får kjøpt i skobutikken. I mange tilfeller er vernefottøy påbudt, men mange arbeidsgivere sørger også for å beskytte tær og hæler for sikkerhets skyld.

- Å forebygge helseskader er jo lønnsomt for bedriftene og en sko av høy kvalitet vil også kunne  forebygge skader i for eksempel kne eller rygg. Alle våre sko er utviklet med tanke på å gjøre hvert skritt mykere og så balansert som mulig, forteller Mørch.

Tøff design og optimal komfort

Den nye vernesandalen i Walksafe-serien har overdel i lær, spikerbeskyttelse i stål, stabilisator for riktig flexpunkt, tåhette i stål, yttersåle med antigli, forsterket hælkappe og borrelås. Samtlige av Blåkläders vernesko følger EN-standarder og gjeldende normer innenfor ulike yrkesgrupper.