Lanserer Glava EPS

Glava vil fra 4. mai selge ekspandert polystyren (EPS) produsert av det heleide datterselskapet Isolitt AS under merkenavnet Glava EPS.

- Som totalleverandør av isolasjon er det en viktig markering av vår posisjon i markedet at vi nå kler om EPS-produktene fra Isolitt i Glavas farger, sier Jon Karlsen, styreleder i Isolitt AS og adm. direktør i Glava AS.

Samtidig vil hele produktporteføljen av EPS få en lett gråfarge.

- Dette vil gi økt gjennkjennelighet samtidig som det blir mindre lysrefleksjon når produktet legges på lyssterke dager, sier Espen Stenersen Lund, daglig leder i Isolitt AS.

Fra 4. mai vil EPS fra Isolitt døpes om til Glava EPS og få en grå farge på produktene. EPS brukes typisk til isolasjon i mark på boliger og i takkonstruksjoner på næringsbygg.

- Gjennom de siste årene har Glavas salgsorganisasjon solgt våre produkter i det norske markedet, og med tanke på at det nå skal satses ytterligere på EPS er den lette gråfargen og endring av navn på produktene en styrking av vår posisjon, sier Lund.

Det blir også lansert et nytt ringmurselement, som er en videreutvikling av dagens ringmurselement fra Isolitt. I det nye ringmurselementet økes bredden med 5 centimeter til 20 centimeter. Styrken og stabiliteten i det nye ringmurselementet er betydelig forbedret.

Elementet tilfredsstiler kravene i de nye byggeforskriftene, som får full effekt fra august i år.