Prisdryss på ByggeGallaen

Det ble delt ut en rekke priser på ByggeGallaen onsdag kveld.

Gyldendals pyramidetak vant pris
Årets betongelementpris ble tildelt arkitekt Sverre Fehn AS, for den spesielle pyramidehimlingen i det nye Gyldendalhuset. De 18 betongpyramidene danner takkonstruksjonen i Gyldendalhuset i Oslo sentrum. Arkitekten samarbeidet med Con-form AS i Lunde i Telemark og Vedal Entreprenør AS i Oslo om den prisvinnende løsningen.

Vikaune Fabrikker Årets betongvarefabrikk
Vikaune Fabrikker A/S i Stjørdal startet tidligere i vinter sin nye produksjonslinje for heller og belegningsstein. 30 millioner kroner er investert. Bedriften som er 90 år ble på byggeGallaen tildelt utmerkelsen blir Årets Betongvarefabrikk.

Vant sykkel
Agnete Hovden fra Mesta vant sykkel og Birken-deltagelse. Premine ble delt ut av Byggeindustrins Ragnar Sandin og Norcems Kristin Kvisvik.

Blegen vant Afrika-tur
Audun Blegen ble trukket ut som den heldige vinneren av en tur til Afrika i forbindelse med Glava-konkurransen som har gått på bygg.no.

Vant Opera-billetter
I forbindelse med at Bautas inviterte til vorspiel på ByggeGallaen, ble det arrangert en konkurranse for alle gjestene. Vinneren kunne stikke av med to billetter til en forestilling på operaen. Det var Sundolitts Tore Bye som stakk av med premien.

Frøhvelvet Årets Anlegg
Svalbard Globale Frøhvelv ble på ByggeGallaen onsdag kveld kåret til Årets Anlegg 2008. Frøhvelvet vant frem i sterk konkurranse med mange gode kandidater.

1902-bygget Årets Bygg
Onsdag kveld ble Årets Bygg 2008 kåret. Juryens valg falt på 1902-bygget, som er en del av utbyggingen av St. Olavs Hospital i Trondheim.