Bautas i nytt bygg i Drammen

Bautas sin avdeling i Drammen har flyttet inn i nye lokaler i Kjerraten 15, og hadde offisiell åpning mandag 23. mars.

Varaordfører Freddy Hoffmann var til stede for å ønske lykke til og klippe snora.

- Vi vet at det er en nær sammenheng mellom byutvikling og næringsutvikling. Det gleder oss derfor at Bautas satser videre i Drammen med dette nybygget, kommenterte han.

- Vi er stolte over å kunne åpne en avdeling som i enda større grad gjør det mulig å gi kundene god service. Den nye avdelingen ligger nå rett ved E18 og er veldig tilgjengelig. Siden bygget er helt nytt, har vi også kunnet fokusere på hvordan en optimal avdeling bør være. Vi har bl.a. hatt fokus på god oversikt og logistikk, noe vi tror at kundene vil merke i form av enda raskere service, sier David Lindberg, avdelingsleder i Drammen.

- Selv om vi ser en generell oppbremsning i markedet, er Drammen og områdene rundt fortsatt i en positiv utvikling. Vi ønsker derfor å satse videre her. Vi mener også at i disse tider, hvor mye av fokuset går mot hva man bruker investeringspenger til, vil enda flere se verdien av å leie fremfor å eie utstyr og maskiner. Flyttingen av avdelingen til nye og bedre lokaler markerer at vi har tro på fremtiden både for Bautas og våre kunder, legger markedsdirektør i Bautas, Ann-Kristin Ytreberg, legger til