Stor interesse for Byggedagene

Mens andre konferansearrangører sliter med å få deltakere, strømmer påmeldingene til Byggedagene som arrangeres onsdag 25. mars og torsdag 26. mars. ByggeGalla-arrangementet holdes onsdag kveld. Det spesielle med Byggedagene er at så mange ulike deler av byggenæringen er representert. Det er få andre arrangement som samler så mange ledere.

I tillegg kommer en lang rekke offentlige beslutningstakere og ledere fra andre næringer. Dette gjør Byggedagene til et meget viktig møtested. Programmet synes også å fenge. Lenge før finanskrisen valgte programkomiteen å fokusere på manglende vedlikehold - Stopp forfallet er hovedtema for konferansen.

Alt tyder på at det blir rekord i antall deltakere - og det er oppsiktsvekkende. Det kommer også folk fra mange deler av landet. Det er også meget hyggelig. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på. Her på bygg.no kan man gå inn direkte for å finne påmeldingsskjema.

På ByggeGallaen blir det også mange overraskelser. Det blir delt ut en del gjeve priser - og i tillegg skal man trekke den heldige vinneren av en tur til Afrika. Gjennom noen uker har Glava og bygg.no hatt en konkurranse gående i forbindelse med Isblokkekspedisjonen for 50 år siden. I tillegg til flotte dagspremier - blir det trukket ut en tur for to til Afrika hvor det inngår både safariopphold og faglige besøk i Tanzania. Alle som har svart på spørsmålene deltar i den store trekningen. Har du bikke svart før - så svar i dag. Send gjerne flere svar om du er usikker på riktig svar.

I og med vårt engasjement rundt Birkenarrangementene (samarbeidsprosjekt mellom Norcem, Leca og Byggeindustrien) skal det også trekkes en flott sykkel.
I helga går for øvrig det tradisjonsrike langrennet i Birkebeineren. Følg med på bygg.no for resultater.
Men tilbake til Byggedagene - meld deg på NÅ!