Kjøkken og vaskeri til Raaen

Raaen Entreprenør AS - et selskap i Peab-konsernet - har fått i oppdrag å bygge nytt felleskjøkken og vaskeri for Horten kommune på Langgrunn utenfor Horten.

Bygget deles i to seksjoner med storkjøkken for komplett produksjon og bearbeidelse av matforsyninger og vaskeri med helt nytt vaskeanlegg for mottak og distribusjon til Horten kommunes institusjoner etc.

Totalt areal er ca 1000m2 fordelt på et produksjonsplan og en mesanin. I tillegg tilkommer et nytt teknisk bygg separat på ca 40-50m2. Tomten er en del av et større areal eid av Horten Kommune, som er under utvikling.

- Dette blir et synlig og moderne prosjekt å ta fatt på, sier daglig leder i Raaen Entreprenør, Petter Kveil.

- Bygget er tiltenkt bygget i elementvegger, teglforblending og stål. Det er søkt brukt mye glass for å gi bygget et eget preg, samt sørge for trivsel i produksjonsdelen. Vi er naturligvis fornøyde med tildelingen, sier Petter Kveil.

Kontraktssummen er på ca 32 MNOK inkl. mva og beregnet byggetid er 10 måneder. Raaen Entreprenør er tildelt prosjektet, men det ligger et forbehold om endelig godkjennelse i kommunestyret 18.05.09.