De ble hedret av Systemhus

Kanstad Trelast er kåret til årets Systemhus-medlem, mens Yngve og Hugo Ellingsen fra Byggmester Knut Høivaag fikk Ørneblikkprisen for solid håndverk. 

Lødingen-bedriften Kanstad Trelast med avdelinger i Sortland og Harstad, ble berømmet for å ha vært en solid representant for Systemhus helt siden kjeden startet i 1967. Selskapet, som har et solid økonomisk grunnlag, har hatt en sterk utvikling og fremstår i dag som en ledende boligaktør i sin region med både eneboligsalg og egne prosjekter.

– Bedriften fremstår som en god og ambisiøs leverandør av boliger fra Systemhus, konkluderte konstituert kjededirektør Knut Skjemstad da han delte ut den gjeve prisen til Kanstad Trelast.

Det synlige beviset for prisen årets Systemhusmedlem er et kunstfat med inngravering fra CK Design i Sulitjelma.

Det ble også gjort stor stas på Ynge og Hugo Ellefsen fra Byggmester Knut Høivaag på Hamarøy. De fikk Ørneblikk-prisen for solid håndverk og for å ha vist lojalitet til byggsystemer og detaljer.

De to guttene ble spesielt berømmet for god forståelse for rasjonell og effektiv boligproduksjon med god planlegging av sine arbeider. Byggeplassene er rene og priskandidatene har bestandig et godt forhold til sine byggherrer.

Arbeidsgiveren fremhever spesielt stor firmalojalitet og høy arbeidsmoral samt sans for nytenkning og detaljer.

Prisene ble delt ut på Systemhus sin årlige kongress som i år ble arrangert i Bodø hvor boligkjeden har sitt hovedkontor.

Du kan lese mer om Systemhus-konferansen i Byggeindustrien nr. 16 som kommer ut i starten av desember.