Rehabgruppen inviterer til samling

Med en betydelig sterkere fokusering på rehabilitering og vedlikehold av bygg, starter Rehabgruppen opp igjen de populære Rehabseminarene.

Det første avholdes på Sundvolden Hotell 20-21. oktober. Målsetningen er å gi ny kunnskap og viktig informasjon til byggherrer, gjerne via arkitekter/konsulenter og entreprenører om ulike fagområder. Over to dager skal ulike tiltak innen forvaltning, drift og vedlikehold av bygg grundig belyses av eksperter på området.

- Vi ønsker en tverrfaglig profil for å kunne nå over mange viktige temaer i løpet av 2 dager, sier Atle Killerud, salgssjef i Firesafe og leder i Rehabgruppen.

Han er svært stolt over å kunne presentere årets program. Han er også overbevist om at med så sterke bidragsytere som gruppen nå består av, så vil dette være et svært nyttig tiltak å delta på for mange organisasjoner.

Rehabgruppen består av følgende bedrifter:
Prosjektforum Foreleser om våtrom
Norges Eiendomsakademi Foreleser om sikring av verdier
Maxit Foreleser om betongrehabilitering og overflater
Protan Foreleser om tak- og membransystemer
GK Norge Foreleser om inneklima
Natre Vinduer og Dører (H-vinduet) Foreleser om vinduer
Firesafe Foreleser om brannsikring og brannvern
Glava Foreleser om isolering, energikrav, termografering


Rehabgruppen har eksistert i 20 år, og ble startet i 1988 av noen av de største aktørene i markedet. Den gang var taktekking, isolering, betong og brannsikring på agendaen. Etter hvert har gruppen blitt utvidet og det har blitt endringer i medlemsbedriftene. På det meste har det vært avholdt 6-8 seminarer i året, rundt i hele Norge. Tidlig ble det også bestemt at gruppen skulle ha en nøytral representant som innleder hvert seminar med fokus på nødvendigheten av vedlikehold (FDV).

Rehabgruppens medlemmer skal representere de største og mest anerkjente leverandører på det norske markedet. Foredragene skal holdes på et faglig nivå med fokus på løsninger og minst mulig henvisning til produkter. Målsettingen for seminarene er å gi deltakerne en faglig informasjon innen de enkelte områdene.