Ny daglig leder i Vianova Systems

Merete Tøndel er valgt til ny daglig leder i Vianova Systems AS.

Det er etter Patrick Mc Gloin som har fullført sin tørn ved roret etter 5 år. Selskapet har som grunnleggende policy å skifte leder etter 3-5 år.

Kombinert med sin rolle som daglig leder vil Merete Tøndel også ha ansvar for forretningsutviklingen av de mange deleide selskaper i inn- og utland. Tøndel har 13 års fartstid i ViaNova og har økonomisk utdannelse fra BI. I løpet av årene har hun hatt varierte jobber i ViaNova og fått grundig kjennskap til kjernevirksomheten og markedet. De senere årene har Tøndel hatt rollen som økonomiansvarlig i tillegg til at hun har sittet i ledergruppen.

Vianova-selskapene er organisert som et stjernenettverk i form av selvstendige og beslutningsdyktige, deleide enheter. Denne formen for distribuert organisering har også Vianova Systems AS, som Tøndel blir leder for.

- Med egne ansatte spredd over Sandvika, Tynset, Skien, Trondheim, Gøteborg, Stockholm og Bangkok, blir min hovedjobb å sørge for at hele organisasjonen fungerer optimalt, at vi har det moro og skaper rom for kreativitet, slik at vi kan rette vår hovedfokus mot kundenes behov, uttaler Merete Tøndel.

Patrick Mc Gloin får nå anledning til å gå tilbake til faget og får bl.a. prosjektlederansvaret for Novapoint GeoSuite, i tillegg til å være salgsansvarlig for Novapoint internasjonalt. Han vil fortsatt sitte i selskapets ledergruppe.