Skriv rett på kameraet

Den nye ThermaCAM T-Serien har 320x240 bildepunkters detektor, 3,5” berøringsskjerm med penn. 

Det nye med ThermaCAM T-Serien er en stor berøringsskjerm med ”penn” og et integrert digitalt fotoapparat. Nytt er også en nyutviklet 320x240 bildepunkters detektor som gir utmerkede bilder. ThermaCAM T-Serien kommer i en T-versjon for industri og en B-versjon for å bygg- og anleggsvirksomheter. Ny design og vektlegging på ergonomi gjør kameraet til en spennende nykommer med blant annet 120 graders justerbar linse. Brukervennligheten er fremragende.

Bilde og meny vises på en stor 3,5” berøringsskjerm som i dette segmentet av kameraer er nytt. Skjermen åpner opp for ny funksjonalitet hvor man faktisk kan tegne og skrive direkte på skjermen. Menyene er på norsk.

Enda en ny funksjon som er tillagt dette kameraet er Thermal Fusion™.
Thermal Fusion™ er en funksjon som slår sammen det infrarøde bildet med det visuelle bildet i kameraet. Man kan her se IR mot visuelt i ett og samme bilde. Bildet beholder alle målefunksjoner uavhengig av hvilket bilde som vises. Dette vil i praksis si at man også kan se temperaturinformasjon i et ”visuelt” bilde.

Kameraet er støt, støv- og sprut sikkert. Vekten er bare 880 gram.
T-Serien leveres komplett med bæreveske, batterilader, batteri, 256 MB SD kort og sol beskytter for LCD skjermen. Thermacam Quickreport 1.0 programvare følger med for enkel rapportering. Brukerveiledninger er på Norsk.

- Den nye T-Serien er utviklet som et resultat av et marked som i økende grad vil ha et avansert kamera med alle funksjoner men som skal være enkelt i bruk, sier Henrik Swärd, administrerende direktør i Presisjons Teknikk AS.