GK overtar ny bedrift

Gunnar Karlsen overtar Mesna Ventilasjon og Blikkenslagerservice AS (MVB) på Lillehammer og styrker sin posisjon som distriktets ledende inneklimabedrift.

MVB ble etablert i 2001, har 10 ansatte og omsetter for 15 millioner kroner. Selskapet betjener servicemarkedet i Lillehammerregionen med ventilasjons- og blikkenslagertjenester.

Distriktssjef GK Hedmark Oppland, Geir Bjørke, er meget fornøyd med overtagelsen.

- Gjennom MVB vil GK få et solid fotfeste i Lillehammerdistriktet. MVB har gjennom en solid drift opparbeidet en bred kundeplattform og er i dag foretrukne leverandør til flere sentrale aktører innen offentlig og privat sektor. Dette gir store muligheter for ytterligere vekst, sier Bjørke.

Daglig leder i MVB, Rolf Kristiansen mener overtagelsen vil videreutvikle selskapet og kompetansen hos ansatte.

- Vi stod ovenfor en situasjon hvor vi ønsket å utvikle selskapet videre og GKs overtagelse muliggjør denne utviklingen. Vi får nå tilgang til GK's kompetanse og ressurser, noe som gir oss anledning til å betjene en økende etterspørsel etter våre tjenester, sier Rolf Kristiansen, daglig leder i MVB.

GK overtok alle aksjene i MVB med virkning fra 1. januar 2008. Alle ansatte fortsetter i det nå GK-eide datterselskapet som fortsatt vil ledes av Rolf Kristiansen.

Etter overtagelsen vil GK i Hedmark Oppland ha 42 medarbeidere og en forventet omsetningen i på 90 millioner kroner for 2008.