Skanska bygger for Hydro

Skanska har inngått kontrakt om bygging av et nytt kontorbygg for Hydro. Bygget skal oppføres i tilknytning til Hydros hovedkontor på Vækerø, utenfor Oslo. 

Kontrakten har en verdi på 334 millioner kroner og vil inngå i ordreinngangen for fjerde kvartal 2007.

Det nye kontorbygget har et totalareal på ca 15 000 kvadratmeter. Det har fire etasjer over bakkeplan og en etasje under. Prosjektet vil gjennomføres i totalentreprise. Byggearbeidene vil starte opp i januar 2008 og prosjektet vil være endelig ferdig i juni 2009.

- Vi er svært glade for at Hydro velger Skanska som entreprenør til også dette oppdraget. Vi har de siste årene hatt ansvaret for flere større byggeprosjekter ved deres hovedkontor på Vækerø. Vi har også vært en sentral kontraktspartner for Hydro i forbindelse med Ormen Lange utbyggingen. De er en krevende kunde, noe som motiverer oss til å bli enda bedre, sier administrerende direktør i Skanska Norge, Geir M. Aarstad.

Skanska skrev også for kort tid siden kontrakt på bygging av Postens nye Østlandsterminal på Lørenskog utenfor Oslo. Denne kontrakten inkluderer tett bygg samt innredningsarbeider og har en verdi på 214 millioner kroner.