Et stort skritt for Byggeindustrien

For den enkelte av oss var det et lite skritt da vi mandag den 25. juni gikk over dørstokken til Stensberggaten 27  (Holberg Terrasse) i Oslo, men for Byggeindustrien var det et stort skritt.

 

Vi har flyttet inn i tidsmessige lokaler med det beste utstyr et moderne tidsskrift som Byggeindustrien og nettstedet bygg.no kan tenke seg.

Det har vært noen hektiske flyttedager. I perioder har vi vært helt uten forbindelse med resten av verden. Men vi har nå i alle fall vår mailserver oppe å gå. Det permanente telefonssystemet er fortsatt ikke intakt, men alle våre medarbeidere kan nås på mobiltelefon. Se listen her.

Så snart det permanente telefonsystemet er innstallert, vil vi gi en melding på våre nettsider. Etter ferien er alt ok.

De aller fleste av våre medarbeidere går nå på ferie, men alle er tilbake igjen i august. Da er vi fullt operative. Bygg.no vil likevel bli oppdatert gjennom hele sommeren.

Har noen nyheter eller andre meldinger som man vil at vi skal formidle - send da en mail enten til php@bygg.no eller til ab@bygg.no.

Vi går en hektisk høst i møte. Det er mange store arrangementer. Det største er utvilsomt Bygg Reis Deg-messen på Lillestrøm. Byggtjenesten og Bygg Reis Deg-administrasjonen vil om få dager også flytte til Stensberggaten 27. Gjennom det kontorfelleskapet vi får, vil byggenæringen få litt av et informasjonssenter å forholde seg til.

Vi vil ønske alle våre lesere og forbindelser en riktig god ferie.