Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Arrangerer frokostmøte om ny mal for samspillskontrakter

Construction City Cluster har over en lengre periode jobbet med å utvikle en ny mal for samspillskontrakter. Nå inviterer de bransjen for å fortelle om den nye malen.

- Vi bygger best med åpenhet og tillit. Samspill er en sentral utfordring i alle prosjekter. Stadig flere prosjekter stiller kontraktsfestete krav til samspill, men bransjen mangler gode og balanserte maler for samspillskontrakter, heter det i invitasjonen fra Construction City Cluster.

Construction City er et fellesskap for god samhandling og nye løsninger i bransjen.

- Vi har ambisjon om å bli et globalt anerkjent senter for samspill. Vi er nå i gang med å utvikle en mal for samspillskontrakter til støtte for klyngemedlemmenes prosjekter. En mal som skal bidra til effektiv og målrettet prosjektgjennomføring, så vel som for økt konkurransekraft for den enkelte og fellesskapet, sier Sverre Tiltnes, prosjektleder i Construction City Cluster.

- Vi støtter oss til kjente veiledere fra EBA, RIF/Arkitektbedriftene og Bygg21 ved utforming av en balansert praktisk mal, legger Tiltnes til.

De inviterer nå inn til en første presentasjon av arbeidet så langt. På talerstolen står blant annet byggherredirektør Marius Tunstad i Statsbygg, direktør utvikling og bygging Geir Graff-Kallevåg i OBOS, juridisk sjefsrådgiver Anette Søby Bakker i Arkitektbedriftene, advokat Siw Linderud i EBA og partner Harald Fosse i Hjort, som også leder arbeidsgruppa i Construction City Cluster

Arrangementet starter torsdag 22. april klokken 08.30.