16 000 ungdomsskoleelever deltok da Ung i Bygg og Anlegg ble arrangert for tredje år på rad. Her er prosjektingeniør Martine Gundersen (22) og møteleder Jonis Josef fra innspilling i studio. Foto: EBA

Inviterer til bygg- og anleggskonkurranse for unge

Ung i Bygg og Anlegg (UBA) inviterer nå unge fra hele Norge til å delta i en videokonkurranse for å kunne vise frem hva bygg- og anleggsfagene kan tilby.

Vinneren premieres med en helikopter-tur for to.

Alle lærlinger, fagarbeidere, studenter eller nyutdannet ingeniører innen bygg- og anleggsfag mellom 18-30 år kan sende inn bidrag.

– Vi leter etter inspirerende ambassadører for bygg- og anleggsfagene, og ønsker at flere skal få et innblikk i hva bransjen har å tilby, forteller prosjektleder Eline Navrestad i Entreprenørforneingen – Bygg og Anlegg (EBA) i en pressemelding.

Ung i Bygg og Anlegg vil vise unge som skal velge utdanning hvilke muligheter som finnes i bransjen på en kreativ og morsom måte. Konkurransen går utpå å lage en 30-40 sekunders film som viser en hverdag som lærling, fagarbeider, student eller nyutdannet ingeniør innen bygg og anlegg.

Fristen for å sende inn bidrag er 31. august. Vinneren vil kåres av en jury bestående av fagpersoner fra EBA, Byggopp og en medlemsbedrift innen tre uker fra konkurranseslutt.

Til informasjon er EBA eier av Bygg og Anlegg Media AS som er utgiver av Byggeindustrien/bygg.no.