Ny prosjektsjef Esben Jensen (til venstre) og prosjektsjefkollega Rune Magnussen i Solid Entreprenør. Foto: Solid Entreprenør

Solid Entreprenør ansetter ny prosjektsjef og 15 nye medarbeidere

Solid Entreprenør har ansatt Esben Jensen som en tredje prosjektsjef i selskapet, og jobber nå med å hente inn 15 nye medarbeidere.

Det skriver Solid Entreprenør i en pressemelding.

Esben Jensen har, ifølge pressemeldingen, jobbet i Solid Entreprenør i nærmere ti år, og rykker opp fra stillingen som prosjektleder. Han har tidligere vært daglig leder for Faktor Entreprenør, og har bakgrunn som byggmester

Jensen vil operere sammen med Rune Magnussen, prosjektsjef i Solid Entreprenørs avdeling Øst, fra hovedkontoret på Rolvsøy, og de vil begge betjene markedet fra Halden til Kolbotn i overlapp med hvert sitt team. Det vil også være noe geografisk overlapp med Romerike-regionen vår som dekker fra Gardermoen til Ski, heter det i pressemeldingen.

– Vi har valgt en modell der vi har overlapp, fordi vi ser at markedet vi dekker, er stort nok og fordi vi har lyktes godt med å rekruttere nyansatte, uttaler daglig leder Lasse Johansen.

Solid Entreprenør etablerte seg for kort tid siden i nye kontorer på Lillestrøm for å samle all virksomhet i Oslo og Romerike her. Endringen betyr, ifølge pressemeldingen, en kraftig vekst for Solid Entreprenør.

– Vår lærerike og krevende periode med store tap på enkelte prosjekter har gitt oss muligheten til å utvikle selskapet videre. Den grunnmuren vi nå står på gir åpning for ekspansjon, vekst og utvikling. Dette gir muligheter internt for opprykk, og ikke minst gir det muligheten for å ansette nye mennesker igjen. Solid har hatt en svært vellykket trainee-ordning som nå starter opp igjen, og vi har hatt stor glede av å ta inn både erfarne og nyutdannede, sier Johansen.

I første fase ønsker Solid Entreprenør å ansette ti nye medarbeidere til avdeling Øst, samt fem nye personer på Romerike, heter det i meldingen.