Per Helge Bøe tok over som ny daglig leder i Røe Trevare Coriform fra 1. januar.

Ny daglig leder i Røe Trevare Coriform

Levanger-bedriften Røe Trevare Coriform har ansatt Per Helge Bøe som ny daglig leder. Han etterfølger Kjell Ivar Røe, som har sittet i sjefsstolen siden 1987.

Ifølge en pressemelding går Per Helge Bøe også inn på eiersiden av selskapet. Han har vært ansatt i virksomheten siden 1999 og vært produksjonsleder siden 2000.

Røe Trevare Coriform produserer og leverer spesialinnredning og skreddersøm av alle typer innredning til helseinstitusjoner og laboratorium, større byggeprosjekter som hotell og kontorbygg, samt kjøkken og bad i boliger.

Ifølge meldingen vil selskapet i tiden fremover videreutvikle og satse enda mer på spesialinnredning til ulike bransjer og prosjekter, men spesielt innen helsesektoren.

For tiden jobber trønderbedriften med store leveranser til til kontorbygget Via Vika i Oslo, Stavanger universitetssykehus, Tønsberg sykehus samt barne- og ungdomssykehuset i Bergen.

Selskapet har røtter tilbake til 1924, da virksomheten startet med snekkertjenester i Levanger. I dag har firmaet åtte ansatte og omsatte siste år for 12 millioner kroner.

Kjell Ivar Røe fortsetter i selskapet som rådgiver.