Foto: Mantena

Metier OEC skal forbedre prosjektgjennomføringen i Mantena

For å beholde sin posisjon og styrke seg på prosjektgjennomføring, setter Mantena nå i gang et prosjektforbedringsinitiativ sammen med Metier OEC. 

Mantena jobber innen jernbanedrift i Norden, og er spesialister på skinnegående kjøretøy, anleggsmaskiner og komponenter. 

Initiativet og samarbeidet omfatter blant annet kvalitetssikring, modernisering og implementering av prosjektmetodikk, målgruppefokusert kompetanseheving gjennom e-læring og samlinger, for økt modenhet, profesjonalitet og effektiv implementering av prosjektmetodikk samt å sikre felles forståelse av «beste praksis». Samarbeidet skal også omfatte implementering av systemstøtte gjennom prosjektportalen myProjects og rådgivnings- og prosjektledelseskapasitet.

Administrerende direktør i Mantena, Kjetil Hovland. Foto: Mantena

- Mantena har fokus på å skape gode løsninger for bærekraftig og effektiv transport gjennom optimalt vedlikehold. Dette er avhengige av gode prosesser for kontrakts- og prosjekt gjennomføring. Initiativet vil understøtte vår ambisjon visjon om å være Nordens mest nytenkende totalleverandør av vedlikeholdstjenester i jernbanesektoren, forsterke posisjonen som den mest attraktive aktøren i Norden innen fornyelse og vedlikehold i jernbanesektoren, og bidra til at vi oppnår våre ambisjoner rundt vekst og lønnsomhet, sier administrerende direktør i Mantena, Kjetil Hovland i en pressemelding.

Administrerende direktør i Metier OEC, Halvard S. Kilde. Foto: Metier OEC

- Metier OEC ønsker å bidra aktivt til samfunnsutvikling og forbedringer av alle ledd i jernbanesektoren. Vi ser frem til å bidra med vår erfaring og kompetanse i arbeidet med å sikre ønsket effekt av et slikt initiativ i tett samarbeid Mantena, sier administrerende direktør i Metier OEC, Halvard S. Kilde i meldingen.