Prosjektleder bygg - to faste stillinger og ett vikariat

UiT - Drivkraft i Nord

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.

Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

FirmaUiT - Norges arktiske universitet
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist05.05.2020

Avdeling for bygg og eiendom

UiT - Norges arktiske universitet søker deg som er ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag, har erfaring som prosjektleder, og som vil være med å videreutvikle vårt fagmiljø.

Vi er stolte over mangfoldet i prosjektene våre og din arbeidsdag vil variere i tråd med de prosjektene du er involvert i. I tillegg oppgraderer vi fortløpende våre bygg slik at vi kan tilby studenter, forskere og ansatte moderne og tidsmessige bygg. Vi har et mangfold av bygninger og oppgaver slik at din arbeidshverdag vil variere i tråd med prosjektene du er involvert i.

Vi lyser ut to faste stillinger og ett vikariat. Vikariatet er for ett år med mulighet for forlengelse.

Arbeidssted for stillingene er Tromsø.

Du får jobbe med

Som prosjektleder hos oss får du jobbe med store renoveringsoppdrag, være UiTs representant i store nybyggprosjekter og etablere moderne laboratorier for forskning og undervisning. Du vil være med på å tilrettelegge våre bygg slik at de er tilpasset dagens undervisningsformer i tillegg til å være fleksible, funksjonelle, arealeffektive og med gode tekniske løsninger.

Hos oss ivaretar du byggherrerollen og du får en unik mulighet til å kombinere den med å være prosjektleder. Dette gir dyp innsikt og stor frihet til å skape dynamikk gjennom alle faser av prosjektene. Du får samarbeide med mennesker innen et bredt tverrfaglig miljø, og du blir en del av et team der samarbeid, trygghet og faglig utvikling står i fokus.

Du har handlingsrom og stor innflytelse på din arbeidshverdag.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse på master- eller bachelornivå innen bygg- og anlegg. Erfaring og/eller tilleggsutdannelse innen prosjektledelse og økonomi vil bli vektlagt. Særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Du har god norskspråklig fremstillingsevne både muntlig og skriftlig, og behersker engelsk. I tillegg har du erfaring i å bruke prosjektstyringsverktøy.

Sammensetningen i vår seksjon er viktig, og vi legger vekt på personlig egnethet.

Du er god på kommunikasjon, samarbeider godt, og evner å oversette brukernes behov til tekniske løsninger sammen med prosjekterende og entreprenører.

Ønsker du å bygge videre på din fagkompetanse gir vi deg mulighet til det. Din arbeidstid vil være fleksibel og vi gir deg konkurransedyktig lønn etter avtale.

Er du vår nye prosjektleder?

Vi tilbyr

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger

Lønn etter statens regulativ kode 1087 overingeniør / 1181 senioringeniør. Fra bruttolønn trekkes det 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som enhver tid gjelder for statens ansatte.

Arbeidsområde og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelingens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Søknaden

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og personer som har stått utenfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

UiT er legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Kontaktpersoner

Erland Loso
Bygg- og eiendomsdirektør

Mobil: 905 47 471

Tor N. Rødum
Leder for Prosjektseksjonen

Mobil: 959 22 240

Søk stilling