Tobias Saltveit

Tobias Saltveit til Marstrand fra AF Gruppen

Tobias Saltveit er ansatt som director og rådgiver innenfor prosjekteringsledelse og prosjektutvikling i Marstrand.

- Tobias Saltveit er anerkjent for å for å være en av bransjens mest erfarne innenfor prosjekteringsledelse og prosjektutvikling, samt aktiv deltaker i LEAN-miljøet nasjonalt og internasjonalt. Vi er svært fornøyde med at Tobias har valgt å komme til oss. Dette bekrefter at Marstrand tilbyr et attraktivt tverrfaglig miljø, sier Geir Bergersen, daglig leder i Marstrand AS i en pressemelding.

- Det er den tverrfaglige satsingen som er hovedgrunnen til at jeg har valgt å gå til Marstrand. Bygg- og anleggsbransjen står overfor store utfordringer. Det er stadig økende omfang, kompleksitet og risiko på prosjektene som startes opp og gjennomføres. Bransjen må ta innover seg at dette stiller høyere krav til kompetanse og gjennomføringskraft i prosjektteamene. Mer enn noen gang vil enkeltprosjektene settes på prøve for å vise at fremdrift og kostnadsrammer treffes. Marstrand rigger seg for å være i front av denne utviklingen. Med vår bredde innen både prosjektfag og juss vil vi kunne bistå både byggherrer og leverandører på best mulig måte, sier Tobias Saltveit.

Han har tolv års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, med svennebrev i bunn og ti års erfaring fra AF Gruppen.

- AF Gruppen har gitt meg mange utfordringer og spennende oppgaver fra rivning av olje- og gassinstallasjoner offshore, rehabilitering av offentlige skolebygg og total ombygging av private næringsbygg, sier han. Siden 2016 har han vært sentral i Bispevika-utbyggingen i Oslo med ansvar for å lede alt prosjekterings- og utviklingsarbeidet.

- Det har vært en fin tid i AF-gruppen, men jeg ønsker nå å bruke min kompetanse i en ny rolle, påpeker han.

Marstrand er en tverrfaglig rådgiver bestående av en konsulent- og en advokatvirksomhet.