Foto: Hey`di

Hey´di og Gulventreprenøren signerer avtale på 400 millioner

De to norske firmaene går for et langsiktig og omfattende samarbeid.

– Avtalen styrker konkurranseevnen for begge parter. I tillegg gir synergiene bransjens meste markante og offensive miljøprofil, sier de to partene i en pressemelding.

Trygve Kvarme, daglig leder i Gulventreprenøren AS og Henrik Bager, administrerende direktør i Hey’di AS, er begge meget godt fornøyd avtalen.

– Sammen mener vi at innenfor gulvavretting har vi den mest effektive produksjon og distribusjon. Vi ser derfor for oss solid vekst og setter oss ambisiøse mål, påpeker de.

– Lokalproduserte byggevarer er viktig for Hey`dis videre satsing. Sammen med Gulventreprenørens grønne profil, ser vi for oss kraftig vekst. I tillegg er et av konkurransefortrinnene lang bransjeerfaring kombinert med en ekstremt velorganisert backoffice funksjon som ivaretar de krav som stilles av stadig mer profesjonelle og krevende kunder, slår administrerende direktør Henrik Bager i Hey`di fast

Begge aktørene vil ha en tydelig miljøprofil.

– Alle pumpebiler og bulkbiler tilfredsstiller Euro 6 klassen, og alle våre biler kan benytte strøm der det er mulig på byggeplass. I tillegg er bilene utstyrt med fleetboard som optimaliserer logistikken og reduserer unødvendig utslipp. Vi har også ti biler i personbilklassen, og vi vil i tiden fremover øke denne andelen, forklarer daglig leder i Gulventreprenøren Trygve Kvarme.

Hey´di er har på sin side svanemerket sine mur- og betongprodukter.

Begge parter har opplevd god vekst siste årene, og gjennom fusjonen med Gaukås Gulvstøp utvider Gulventreprenøren tjenestetilbudet og ansetter flere fagfolk.

– Vi har et stort behov for arbeidskraft. Vi kunne ansatt ti stykker i morgen, sier Kvarme.

Selskapene holder til i nye Lillestrøm kommune, og vil ha en samlet omsetning på nærmere 700 millioner kroner i 2020.