Merethe Danielsen. Foto: Bakke AS.

Danielsen blir ny daglig leder i Bakke Leiligheter

Merethe Danielsen blir ny daglig leder i Bakke Leiligheter AS. Hun har det siste året vært prosjektsjef i Bakke AS/Bakkegruppen.

Didrik Røhmer gikk for ett år siden over i tilsvarende stilling i Bakke AS, som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen.

Merethe Danielsen har lang og bred ledererfaring, og fagkompetanse innenfor eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet. Hennes ledererfaring spenner fra stedlig til spredt ledelse med ansvar for inntil 250 medarbeidere. Danielsen har hatt overordnet ansvar for implementering av blant annet LEAN, miljøsatsing, prosjektstudio, ledelses- og kvalitetssystem, samt budsjett- og resultatansvar og personalansvar fra større virksomheter innenfor eiendomsutvikling og bygg, heter det i en pressemelding.

– Jeg er glad for at Merethe takket ja til jobben som daglig leder for vårt leilighetsselskap. Sammen med Didrik Røhmer, vil hun utgjøre en meget sterk ledelse for våre operative virksomheter som er i sterk vekst, sier Morthen Bakke, konsernsjef i Bakkegruppen.

Hun kom til Bakke fra Usbl der hun jobbet med tomteinvesteringer som Akkvisisjonssjef. Hun har også tidligere blant annet vært direktør for Entreprenør i Firesafe AS samt Regionsjef og Prosjektleder i NCC Bolig AS. Av utdannelse har Danielsen blant annet SSE IFL Executive Education - NCC Strategic Leadership Program ved Stockholm School of Economics.

– I tillegg til hennes betydelige faglige tyngde og erfaring, er Merethe kontaktskapende og har en motiverende, inspirerende og involverende lederstil. Hun har et brennende engasjement og en unik evne til å lytte og skape tillit hos sine medarbeidere, sier Bakke.

Bakke AS/Bakkegruppen ble etablert i 2003 på Aurskog, og har siden da vokst til en bedrift med over 100 ansatte og et årlig salg på over én milliard kroner. Det som startet som en hobby og et lite prosjekt ved siden av jobb, er i dag blitt til ett av Norges største boligbyggeselskaper, heter det i pressemeldingen.