Martin Land

Martin Land blir ny prosjektdirektør i Haut Nordic

Haut Nordic forsterker selskapet og etablerer egen prosjekt- og utviklingsdivisjon. Til å lede denne etableringen henter Haut Nordic Martin Land som prosjektdirektør.

Han kommer fra stillingen som F&B-direktør i Thon Hotels og har over 15 års erfaring fra blant annet Olav Thon Gruppen og Belvar.

- Jeg gleder meg stort til å være med å forme de unike prosjekter og konsepter som ligger i Haut Nordics fremtid. Det er inspirerende å få være en del av teamet i denne fasen og bidra til å realisere pipeline som vi nå i egen regi skal utvikle. Den tankegangen og den bevisstheten som finnes i bedriften på hvordan vi skal skape verdifulle kundeopplevelser og ikke minst fornøyde medarbeideropplevelser, gjør at jeg har stor tro på fremtiden og jeg gleder meg til å komme i gang sier  Martin Land i en pressemelding.

- Ansettelsen av Martin Land gjør Haut Nordic enda bedre rustet til å lede egne prosjekter og utvikle gode konsepter. Gjennom gode servicekonsepter kommer den naturlige opplevelsen som våre gjester ønsker og forventer av Haut Nordic. Martin er svært dyktig på konseptualisering med bærekraft og kvalitet i førersetet, og for Haut Nordic har det vært viktig å knytte til seg ressurser som både kan og tør tenke kvalitativt og innovativt inn i de spennende prosjekter Haut Nordic har i pipeline de neste årene, sier administrerende direktør i Haut Nordic Sondre Prestegard.

Haut Nordic utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter, og gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

Haut Nordic eksisterende hoteller er en del av Nordic Choice Hotels franchise partneravtale. I tillegg til Event & konferansesenteret Magazinet i Kongsberg, bygger Haut Nordic for tiden hotellet Miklagard på Gardermoen. Haut Nordic bygger også nytt hotell i Kongsberg og har et nytt hotell under etablering i Oslo Airport City.