Maxbo-eier og styreleder i Bygg Reis Deg Carl Otto Løvenskiold. Foto: Svanhild Blakstad

Løvenskiold: – Bygg Reis Deg skal være en kompetansearena

Styreleder Carl Otto Løvenskiold i Bygg Reis Deg AS ser frem til å ønske både utstillere og besøkende velkommen til den 28. utgaven av Bygg Reis Deg i oktober - og understreker at dette skal være en arena for både inspirasjon og kunnskap.

– Det er meget tilfredsstillende at vi har opplevd så god påmelding av utstillere til messen. Utstillerområdet er nesten helt fylt opp – og ikke minst er det gledelig at så mange valgte å melde seg på veldig tidlig. Det vitner om at mange var fornøyde med arrangementet i 2017, sier Løvenskiold. Nå gleder han seg til messetart 16. oktober.

– For oss i styret har det vært viktig å løfte Bygg Reis Deg fra å bare være en utstillermesse til å bli en komplett kompetansearena – hvor også konferansedelen er blitt en viktig del av hele arrangementet og opplevelsen. Vi skal både samle og formidle kompetanse for hele næringen, legger Løvenskiold til.

Styrelederen er meget godt fornøyd med arbeidet som er gjort frem mot messestart - og innsatsen administrasjonen har lagt i forberedelsene.

– Vi ser at det er en bred representasjon fra hele verdikjeden i byggenæringen på arrangementet, fra byggherrer, arkitekter, rådgivere, entreprenører og byggevareprodusenter samt handelshusene. En viktig årsak til dette er nettopp at det er lagt opp til mange tilleggsaktiviteter rundt Bygg Reis Deg. Ved siden av utstillingen og konferansedelen, ser vi også at mange bedrifter legger opp til ulike møter og samlinger i forbindelse med arrangementet. Dette er aktiviteter som forsterker Bygg Reis Deg som en møteplass for hele byggenæringen. Dette er noe vi har lagt store ressurser ned i for å få til de senere årene, og det er moro at dette nå er noe vi er i ferd med å lykkes med, utdyper Løvenskiold.

God utstilling

Han har store forventninger til årets utstilling i messehallene.

– Vi opplever at utstillerne legger ned mye ressurser i å formidle sine budskap på en god måte gjennom flotte og gjennomtenkte stands. Vi har i forbindelse med årets messe også invitert samarbeidspartnere og utstillerne enda tettere til oss i forbindelse med forberedelsene – slik at de også har fått være med på å sette sitt stempel på Bygg Reis Deg. Det kan vi høste effektene av nå, legger Løvenskiold til.

Som ved de siste messene har de også i år arbeidet med å forsterke Bygg Reis Deg som en fagmesse for byggenæringen.

– Vi har lagt ned enda større ressurser i å nå ut til proffene, noe vi mener alt skal ligge til rette for i år, sier han. Totalt håper de å kunne ønske oppimot 45.000 besøkende velkommen i løpet av messedagene

Temaet på årets samling går på innovasjon, digitalisering og bærekraft.

– Dette vil bli et gjennomgående tema både i utstillingene og på konferansedelen, Det Norske Byggemøtet. Blant annet gjennomfører vi for første gang en egen Innovasjonskonferanse i tillegg til at vi har fått på plass en egen digitaliseringsarena i hall A, forteller styrelederen.

Har store forhåpninger

Som kjent eier Carl Otto Løvenskiold blant annet Løvenskiold-Vækerø, hvor Maxbo inngår. De er naturligvis tungt til stede på Bygg Reis Deg.

– Vi skal være godt representert gjennom Maxbo og de ulike konseptene som ligger under denne paraplyen - og vi ser frem til å knytte mange nye og spennende kontakter i løpet av messedagene, sier Løvenskiold, som også formelt skal åpne Bygg Res Deg 2019 16. oktober. Han skal denne dagen i tillegg dele ut Byggenæringens Ærespris på vegne av Bygg Reis Deg.

– Vi har store forhåpninger til at dette skal bli bra. Jeg håper vi klarer å formidle den kraften byggenæringen står for ut til våre omgivelser. Vi må huske på at vi er den største landbaserte næringen og den største distriktsnæringen, som sysselsetter hundre tusen ansatte i mange ulike deler av samfunnet. Vi bygger Norge for fremtiden, sier en forventningsfull styreleder, Carl Otto Løvenskiold.