immy Larsen (t.v.) Atle Johannesen og Brynjar Kværnstuen.

Firesafe satser på privatmarkedet

- Det er viktig for Firesafe å kunne bidra til økt brannsikkerhet også på privatmarkedet. Dette får vi nå muligheten til gjennom Trygg & Sikker sin kundeportefølje, sier Brynjar Kværnstuen, direktør i Firesafes forretningsområde Kontroll & Service.

 – Vi får også deres kunnskap rundt drift i et segment hvor Firesafe med sin totalkompetanse vil bidra til ytterligere å styrke brannsikkerheten i borettslag, sier Brynjar Kværnstuen.

 Fra 1. mars overtok Firesafe hele kundeporteføljen og de ansatte i selskapet Trygg & Sikker (T&S). Porteføljen og avtalene som følger med over til Firesafe utgjør i overkant av 200 enkeltstående borettslag med kontroll av brannsikringsutstyr i over 6.000 boliger, en portefølje som T&S har bygget opp de siste 15 årene. T&S vil fortsatt drive dagens nettbutikk videre, og spisse dette salget i fortsettelsen. 

- Satsingen på privatmarkedet er for oss et naturlig steg videre for fortsatt å befeste vår posisjon som Nordisk totalleverandør på leveranser innenfor brannsikring, sier Kværnstuen i en pressemelding.

- Vi har vært veldig fornøyd med leveransene fra Trygg & Sikker på brannvern, og vi ser bare positivt på at Firesafe tar stafettpinnen videre, med alle de tjenestene de kan levere i tillegg, sier Ronny Iversen, vaktmester i Starveien borettslag.