Nasjonalt fuktseminar 2019

StedOslo, Norge
ArrangørSINTEF Byggforsk og Mycoteam
Fra04.04.2019
Til04.04.2019
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 16.00

Ny teknologi gir nye muligheter, men også utfordringer. På Nasjonalt fuktseminar 2019 får du oversikten.

Mange har oppdaget at taket kan brukes til mer enn å beskytte bygningen mot regn. Solceller, fordrøyningsbasseng, hager og til og med små parker finner stadig oftere plass på taket. Dette stiller større krav til takkonstruksjonen, og gjør det vanskeligere å oppdage svake punkter og fuktskader før det har oppstått større skader.

Erlend Andenæs fra NTNU og Grete Kjeldsen fra Multiconsult vil beskrive risikomomenter og gi gode råd om hvordan man best mulig kan sikre seg god nok prosjektering og utførelse. Nye trådløse sensorer gir nye muligheter for å overvåke bygg, men gir også noen faglige og juridiske utfordringer. Seminaret vil se på teknikken, jussen og bygningsfysikken som knytter seg til dette.

Programmet inneholder også siste nytt om skjeggkre, og om viktige endringer som berører omsetning av brukte – og ofte fuktskadede – boliger.

I pausene blir det god anledning til å diskutere med foredragsholdere og andre deltakere, og det blir mulig å se nærmere på utstyr for fuktmåling og logging.

Påmeldingsfrist: 21. mars

Ytterligere informasjon og påmelding