André Sørlie (t.v.) og Geir Kjenner.

Blink Hus styrker regionapparatet

Blink Hus er i god utvikling og har valgt å styrke regionapparatet. 

To nye medarbeidere er på plass gjennom Geir Kjenner og André Sørlie. Med seg i bagasjen har de begge bred bransjeerfaring – sist fra leverandørleddet og vinduer.

- Kjeden ser det som en stor styrke å få begge disse med på laget. Det er forandringens tid, både i bransje men også som aktør. Det konseptuelle innholdet krever større lokal forankring og implementering. Støttesystemer og tjenestespekteret skal videreutvikles, forankres og omsettes sammen med medlemsbedriftene i de lokale markedene. God opplæring, tilrettelegging og kompetanseoverføring skal sikre og ikke minst ruste alle involverte i en krevende hverdag, sier kjededirektør Geir Kjørum i en pressemelding.

Han peker på at regionapparatet vil være limet i kjeden og skal bidra til både organisk vekst, og ikke minst familieøkning gjennom flere medlemsbedrifter. 

- Blink Hus har en tydelig strategi på veien videre. Sterke lokale medlemsbedrifter, høy kompetanse i alle ledd, merkevare og markedsføring, arkitekt og prosjekteringstjenester. Og når vi i tillegg har Norges største bransjeaktør og organ – Mestergruppen i ryggen, så er vi trygge på at vi fortsatt skal være en av Norges ledende bolig og hytteprodusenter fremover, sier Kjørum.