Prosjektkoordinator Nina Lundgreen har i 30 år jobbet tett mot utstillerne på Bygg Reis Deg. Denne uken ble hun feiret for sin lange innsats. Foto: Svanhild Blakstad

30 år i Bygg Reis Deg

Nina Lundgreen i Bygg Reis Deg har fulgt byggenæringen på nært hold i tretti år gjennom jobben i Bygg Reis Deg.

Få - om noen - kjenner Bygg Reis Deg-utstillerne like godt som prosjektkoordinator Nina Lundgreen. 1. september 1988 startet hun å jobbe i organisasjonen, som siden 1954 har arrangert den største fagmessen for byggenæringen her til lands.

- Jeg trives veldig godt med å jobbe mot byggenæringen, og jeg har ingen planer om å bytte beite. Det er en utrolig spennende bransje å jobbe i, sier Nina Lundgreen til bygg.no.

Torsdag ble hun feiret av kolleger og medarbeidere i Bygg Reis Deg, Byggtjeneste og Byggeindustrien med en sammenkomst på arbeidsplassen. Bygg Reis Deg-sjef Gunnar Glavin Nybø hedret sin trofaste kollega for topp innsats gjennom 30 år.

- Du har lang erfaring og er veldig teamorientert. For deg er alle utstillerne like viktige, enten de er store eller små, sa Glavin Nybø til sin kollega.

Lundgreen sier til bygg.no at Bygg Reis Deg har utviklet seg mye på 30 år.

- I begynnelsen var messen en kombinert fag- og publikumsmesse som varte i hele ti dager. Det har vært en stor utvikling både med Bygg Reis Deg og i bransjen forøvrig, sier hun og avslører at det morsomte med jobben er den direkte kontakten med utstillerne.

Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø takket prosjektkoordinator Nina Lundgreen for innsatsen i Bygg Reis Deg gjennom 30 år. Foto: Svanhild Blakstad