Høstkonferansen 2018: Nye innovative gjennomføringsmodeller

StedOslo, Norge
ArrangørRIF
Fra23.10.2018
Til23.10.2018
Tidspunkt

Hvordan bidra til økt verdiskapning og konkurransekraft?

På årets Høstkonferanse stiller vi spørsmålet om dagens gjennomføringsmodeller er bærekraftige. RIF ønsker å rette søkelyset på de kunder og samarbeidspartnere som våger å tenke nytt i forhold til verdiskaping, effektivisering, leverandørstrategi, samarbeid og innovasjon. Kom og bli inspirert!

Blant de bekreftede foredragsholderne er sjefsøkonom i NHO, Øystein Dørum som skal presentere Perspektivmeldingen, Morten Dalsmo som leder av Digital 21 og SINTEF Digital. Nejra Macic, sjefsøkonom i Prognosesenteret, gir oss siste nytt om bygg- og anleggsmarkedet mens Bjørn Børseth fra Nye Veier vil snakke om betydningen av gjennomføringsmodeller i verdiskapingen i samferdselsprosjekter. Mange flere foredragsholdere kommer snart.

Vår ambisjon er å gi bransjen innsikt i betydningen av valg av gjennomføringsmodell og hvordan dette kan virke inn på firmaenes lønnsomhet og verdiskaping. Vi ønsker også å få presentert de beste casene fra bransjen som viser både kompetanse, innovasjonskraft, og verdiskaping.

Påmeldingsfrist: 20. oktober

Ytterligere informasjon og påmelding