Bane NOR handler Stillverksveien 1-9 på Lillestrøm. Foto: Bane NOR Eiendom

Bane NOR Eiendom handler eiendom ved Lillestrøm stasjon

Bane NOR Eiendom AS har kjøpt næringseiendom i Stillverksveien 1-9. Næringsbygget som ligger rett ved Lillestrøm stasjon, består av 5.300 m2 butikk-, kontor- og treningslokaler.

Selger er Aberdeen Eiendomsfond Norge. En andel på 15 prosent av næringsbygget eies av Landrø AS. Stillverksveien 1-9 ble ferdigstilt i 2004. De største leietakerne er aktører innen handels-, kontor- og treningsvirksomhet.

- Vi er meget fornøyd med å få Stillverksveien 1-9 inn i vår portefølje. Eiendommen genererer en god, fast leieinntekt og er meget sentralt plassert ved Lillestrøm stasjon. Lillestrøm stasjon er et sentralt kollektivknutepunkt og dermed et strategisk viktig sted for oss å eie eiendom, sier regionleder stasjoner, Jonn Eggerud i Bane NOR Eiendom i en pressemelding.

- Vi skal tilrettelegge for handel, service, arbeidsplasser og boliger ved knutepunkt og gjennom vår virksomhet bidra til at flere bruker toget. I dette lyset er vi godt fornøyd med den eksisterende virksomheten i Stillverksveien 1-9, sier Eggerud.

Bane NOR Eiendom har ingen konkrete planer om å gjøre endringer i bygget.