Til venstre: Daglig Leder i Byggmesterhus, Per Morten Kleggetveit og regionsjef i Blink Hus, Bjørn Martin Bakkebø

Blink Hus styrker seg på Sørlandet

Byggmesterhus AS, Tryland – Lindesnes, har valgt å gå inn i Blink Hus fra og med 1. juli.

Byggmesterhus har holdt på i over 30 år. De har 15 ansatte og har kontorer og produksjonslokale på Tryland i Lindesnes Kommune. Bedriften har egen elementproduksjon og leverer elementer både til bolig og fritidsbolig markedet. De er og skal fremover være en aktør i både EAT- og EET-markedet.

- Vi har valgt å gå inn i Blink Hus, da vi ser et stort vekstpotensial i både vårt primær-, men også sekundærmarked. Blink Hus har en verdiplattform og menneskelige ressurser som sammenfaller meget godt med vårt eget utgangspunkt. I tillegg så har de en verktøykasse som imøtekommer våre behov på en dekkende måte. sier daglig leder Per Morten Kleggetveit i en pressemelding.

Bedriften har per tiden en produksjonskapasitet i element fabrikken på ca 60 – 70 enheter pr år. Med andre ord så er bedriften godt rustet til å forsyne markedet med mange flotte produkter i årene som kommer.

- Vi er meget fornøyd med at Byggmesterhus har valgt Blink Hus konseptet. Sørlandet er en viktig region og et spennende marked for Blink Hus, sier regionsjef Bjørn Martin Bakkebø.