På fagtur med Mataki Members i Barcelona.

Mataki Members dannet to utvalg

Under et fagseminar i Barcelona nylig valgte Mataki Members seks medlemmer i to nye utvalg for å bidra til å utvikle taktekkerbransjen i Norge.

Blant Mataki Members ble det valg tre medlemmer i et strategiutvalg som skal forme innhold i hvilke saker Mataki Members skal arbeide med fremover. Målet på sikt er blant annet å bidra til faglig utvikling inn mot  Takentreprenørenes forening (TEF), skriver Mataki Members i en pressemelding.

Medlemmene i dette utvalget er Tilian Tahon (Isotak Bygg AS), Raimond B. Andreassen (Tak & vedlikehold AS), Marius Vik (Kvalitetstak AS) og Petter Grøtvedt (Mataki, Nordic Waterproofing AS).

Til et nytt rekrutteringsutvalg ble det også valgt tre medlemmer; Morten Andersen (Lillestrøm Tak og Membran AS), Mats Ekrogn (Ekrogn Tak og Membran AS), Frank Syvwersen (Torbjørn Lemtun AS) og Jørn Erik Berg (Mataki, Nordic Waterproofing AS).

Rekrutteringsutvalget skal jobbe for å bedre rekrutteringen til taktekkerfaget generelt, men særlig for de over 30 bedriftene som er med i Mataki Members.

– Vi ønsker at Mataki, som leverandør til taktekkerbransjen, skal være en aktiv pådriver i viktige spørsmål for bedriftene. Det er en utfordring å øke rekrutteringen. Vi tror at en innsats nedenfra, i bedriftene, kan føre til at bransjeforeningen TEF får effektiv drahjelp i dette viktige arbeidet, sier salgs- og markedssjef Petter Grøtvedt i Mataki i en pressemelding