Salgssjef

Feiring Bruk er et familieeiet konsern som har sin opprinnelse i pukk- og grusindustrien. Virksomheten er en av landets ledende leverandører med 11 stasjonære pukkverk og 20 mobile knuseenheter med en årlig totalproduksjon produksjon på ca. 4 millioner tonn. I tillegg er konsernet en betydelig aktør innen asfalt produksjon, mottak av gravemasser og salg av geosynteter. Konsernet omsetter for ca. 650 millioner og har ca. 180 ansatte.

FirmaFeiring Bruk
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfrist16.09.2018

Salgssjef - Spennende lederrolle i solid familieeid konsern

Feiring Bruks kjernevirksomhet Pukk, er et strategisk viktig forretningsområde. Enten det skal bygges infrastruktur eller boliger er behovet for produktene stadig økende, og vil være det også i fremtiden. Pukk har, som et grunnfundament i all bygging, en viktig betydning for utvikling av samfunnet. Feiring Bruk har med sin betydelige markedsandel og tilgang på ressurser, store muligheter til å bli en enda viktigere partner for nye og eksisterende kunder. Da vår nåværende salgssjef ønsker å trappe ned på grunn av alder, søker vi deg som evner å overta rollen som operativ salgssjef.

VIKTIGSTE OPPGAVER

Dine viktigste oppgaver vil i hovedsak være å drive aktivt salg til våre største kunder, og ledelse av salgsapparatet med store deler av landet som arbeidsfelt. Markedet for selskapets produkter er voksende og ditt ansvar vil også være å identifisere nye muligheter. Rollen vil være strategisk viktig for å nå våre mål om langsiktig vekst. Du vil inngå i forretningsområdets ledergruppe.

KVALIFIKASJONER

Det er en fordel om du har høyere utdanning, men relevant erfaring og dokumenterte resultater over tid kan kompensere for dette. Du må kunne vise til gode resultater gjennom operativ salgsledelse fra bygg- og anleggsbransjen eller annen relevant industri.

EGENSKAPER

Du har en uformell lederstil med naturlig autoritet og faglig kompetanse. Du er trygg i en kommersiell rolle med tydelig resultatfokus. Du er operativ og personlig engasjert med en betydelig følelse for ansvar. Feiring Bruk er opptatt av langsiktighet, er kjent for sin serviceinnstilling og nærhet til kunden. Derfor er det viktig at du har perspektiver på det du gjør, er positiv og liker hektiske hverdager.

VI TILBYR

Som salgssjef i Feiring Bruk vil du få en viktig rolle i en av bransjens mest lønnsomme og solide konsern med lang historie. Du vil få betydelig mulighet til å påvirke og videreutvikle kjernevirksomheten sammen med kompetente kollegaer i et stabilt og trivelig miljø. I Feiring Bruk vil du synes og gjøre en forskjell!

Ta kontakt med vår rådgiver Henrik Hummel i Dfind AS på tlf.: 95 42 82 42, eller e-post: henrik.hummel@dfind.no for en konfidensiell og uforpliktende prat!

Søk stilling

Vis flere stillinger: