Harald Nikolaisen

Statsbygg: - Bærekraft lønner seg

Bærekraftig forretningsvirksomhet lønner seg. Det vil Statsbyggs administrerende direktør Harald Nikolaisen understreke når han i dag deltar på Etisk handel konferansen 2018.

For snart tre år siden meldte Statsbygg seg inn i Initiativ for etisk handel (IEH). Statsbygg er fortsatt omtrent de eneste fra bygg- og anleggsbransjen som er medlem.

Når IEH torsdag 26. april arrangerer Etisk handel konferansen 2018 i Oslo er en rekke norske og internasjonale gjester invitert. Administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg skal delta i en paneldiskusjon om betydningen ledelse har for å bygge mer bærekraftige organisasjoner.

Her vil Nikolaisen blant annet snakke om hvordan bærekraftig forretningsvirksomhet lønner seg, hvilken påvirkningskraft Statsbygg har og hvordan han ser at det å sette krav faktisk fungerer, skriver byggherren i en pressemelding.

I panelet Nikolaisen skal delta i sitter også konserndirektør og leder for Orkla Care Stig Ebert Nilssen, statssekretær Jens Frølich Holte i Utenriksdepartementet og generalsekretær John Peder Egenæs i Amnesty International i Norge.