Fv: Trond Bjarne Oseth (Optimera), Anders Hareide ( Julius Jakhelln AS), John Julius Jakhelln ( Julius Jakhelln AS), og Lars Petter Grandahl (Optimera).

Julius Jakhelln AS blir Optimera-partner

Julius Jakhelln AS er en av Nord-Norges største byggevare- og jernvaredistributører til proffmarkedet. Selskapet har i dag innkjøpsavtale med Byggmakker, men fredag signerte de kontrakt med Optimera.

Totalt disponerer selskapet som nå går inn i Optimera-kjeden omkring 7000 m2 lager, byggevarehus og kontorer i Bodø Næringspark, med 32 ansatte og en omsetning på nesten 200 millioner kroner i 2017.

Satser på proffen

Daglig leder, John Julius Jakhelln, er ifølge en pressemelding svært fornøyd med partnerskapet og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

- Vårt slagord er "Vi satser på proffen" og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør, sier han i meldingen.

Vokser i nord

Optimera har vist sterk satsning i Nord-Norge den siste tiden og økt sin tilstedeværelse betraktelig.

Lars Petter Grandahl, Direktør for Handel i Optimera, er strålende fornøyd med nå å ha fått en fremtidsrettet og godt etablert samarbeidspartner mot proffmarkedet.

- Julius Jakhelln AS er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med lang erfaring innen bygg- og jernvarehandel. De sitter på mye kompetanse som vil være svært positiv for vår videre utvikling i nord.