Kontrollingeniør veg og betong

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter.

Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen
FylkeMøre og Romsdal
StedTingvoll
Søknadsfrist04.03.2018

Kontrollingeniør veg og betong

Vi søker kontrollingeniør for rv. 70 Tingvoll - Meisingset

Om prosjektet: Riksvegen på den vel 9 km lange strekninga fra Meisingset til Saghøgda er en del av stamvegen mellom Kristiansund og Oppdal. Vegen er smal og svingete, og deler av strekningen har dårlig bæreevne som medfører telehiv og dårlige kjøreforhold over lengre perioder vinter og vår. Det skal bygges ny veg på strekningen for å bedre trafikksikkerheten og framkommeligheten. Ny trasé følger i hovedsak eksisterende riksveg 70 med breddeutvidelse, nye avkjørsler og underganger.

Du vil bli en del av prosjektavdelingen i Statens vegvesen Region midt. Vi tilbyr et sterkt fagmiljø og spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø. Kontorsted for denne stillingen er på prosjektkontoret på Tingvoll.

Hva skal du arbeide med?

Som kontrollingeniør for veg og betong skal du bistå byggeleder med å følge opp entreprenøren. Det vil i hovedsak innebære at du skal:

  • kontrollere entreprenørens arbeid
  • bistå i utarbeiding av SHA-planer, kontrollplaner og konkurransegrunnlag
  • delta på byggemøter
  • bistå byggeleder i oppfølgingen av HMS på prosjektet

Hvem er du?

Vi krever at du har ingeniørutdanning. Det er en fordel at du har anleggs-, betong- eller vegfag. Vi kan fravike utdanningskravet hvis du har teknisk fagskole og relevant erfaring.

Det er ønskelig at du har relevant veg-/anleggserfaring, men vi oppfordrer nyutdannede ingeniører til å søke. Det er en fordel at du er dyktig med dataverktøy. Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no)

Fordi du må ferdes til og fra våre prosjekt med bil, er det nødvendig med førerkort klasse B.

Vi vektlegger personlig egnethet spesielt. Du er:

  • strukturert
  • selvstendig
  • samarbeidsorientert
  • dyktig til å kommunisere skriftlig og muntlig

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling. Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og solid fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Annet

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Originale vitnemål og attester samt bekreftede kopier tas med til et eventuelt intervju. Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte prosjektleder Odd Helge Innerdal på mobil 47381990 eller epost mobil odd.innerdal@vegvesen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: