Valentines-date to meter over Tromsøs tak

Boyston Kristiansen fra Tromsø inviterte samboer Lena Indrevoll til en romantiske middag på en særegen byggkonstruksjon på kanten av takterrassen i 11. etasje på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. 

En romantisk treretters middag ble servert fra en lift, mens gjestene kunne nyte panoramautsikten over ishavsbyen under måltidet.

Den spesielle «Valentines plattformen» på cirka seks kvadratmeter ble bygget i ytterkant av takterrassen på The Edge, og ruver cirka 43 meter over bakken. Her fikk samboerparet servert et treretters måltid fra serveringspersonell blottlagt for høydeskrekk. Serveringen skjedde nemlig fra en søylelift som ble heist opp etterhvert som rettene med tilhørende viner ble brakt på bordet. Varmekanoner og reinskinn sørget for at kjæresteparet fikk en lun opplevelse på en ellers kjølig februarkveld i Tromsø.

Det er utleieselskapet Cramo som står bak både rigg og gjennomføringen av det spesielle Valentines-arrangementet på toppen av Hotel The Edge i Tromsø. 350 personer fra hele Norge har deltatt i en landsomfattende konkurranse for å vinne denne noe utradisjonelle premien.

– Vinneren måtte skrive under på at man ikke hadde høydeskrekk. Dette er nok Norges første popup-restaurant med kun tre timers åpningstid, og for bare to personer. Heldigvis hadde vi været med oss. Den spektakulære utsikten satte en ekstraordinær ramme rundt Valentines daten, sier markedskoordinator Mona Skjolde Fostervold i utleieselskapet Cramo i en pressemelding.

– Dette er det villeste jeg har vært med på. Alt ble lagt til rette for en minnerik aften på Tromsøs tak. Været var strålende, og utsikten var spektakulær. Det satte en siste prikk over i-en, sier Boyston Kristiansen.

– Dette var en once in the lifetime-opplevelse jeg ikke kunne drømme om i forkant. Boyston har holdt kortene tett til brystet, og jeg må innrømme at jeg fikk litt sommerfugler i magen når jeg sto på takterrassen og forsto hvor vi skulle spise, sier Lena Indrevoll.