Stikningsingeniør


BetonmastHæhre er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innenfor bygg, anlegg og eiendom. Konsernet er et resultat av fusjonen mellom Betonmast, Hæhre Entreprenør og Isachsen Gruppen i 2017. Konsernet har rundt 2800 medarbeidere og omsetningen for 2017 forventes å bli 10 MRD NOK.

Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for over 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter mer enn 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen, entreprenørskap satt i system. 

Les mer om oss på www.bmhe.no

FirmaIsachsen Anlegg
FylkeFlere fylker
Stedsentrale Østlandet
Søknadsfristsnarest

Oppdragsmengden er for tiden i vekst, vi mottar derfor gjerne søknad fra dyktige, motiverte fagfolk som ønsker å bli en del av en av landets beste og mest fremgangsrike anleggsvirksomheter.

Vår stikningsavdeling består i dag av høyt kvalifiserte medarbeider med mange spennende prosjekter og utfordringer. Vi har fokus på å være i front av den siste utvikling innenfor utstyr, kompetanse og dataprogrammer.

Arbeidsoppgaver vil være stikning, oppmåling og databehandling.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Bred erfaring fra lignende arbeid
  • Ingeniør/sivilingeniør utdannelse er en fordel
  • Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig

Stillingene ønskes besatt av selvstendige, ansvarsbevisste og handlekraftige personer med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.

I tillegg til faglige utfordringer får du også ta del i et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst – sterk sans for humor inngår i stillingsinstruksen!

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode opplæringssystemer og mulighet for selvutvikling
  • Etablerte HMS- og kvalitetssystem
  • Trivelig og romslig arbeidsmiljø

Arbeidssted vil være det sentrale østlandet.

På - Ryddig - Romslig - Humoristisk - Miljøbevisst

Søk her

Kontaktperson:

Frode Nyheim
Administrasjonsansvarlig Organisasjon
frode.nyheim@isachsenas.no
97555008

Vis flere stillinger: