Montering av de første veggelementene er i gang på Brennemoen Hotell langs E18 i Askim. Foto: Cato W. Gustavson / NCC

NCC-prosjektet Brennemoen Hotell reiser seg

NCC Building monterer i disse dager de første veggelementene på Brennemoen Hotell langs E18 ved Askim.

Det skriver NCC Building i en pressemelding mandag.

– På tross av uforutsette grunnforhold ved oppstarten våren 2017 og vanskelige værforhold med mye snø, is og vekslende temperaturer gjennom vinteren, så holder vi fremdriftsplanen. Jeg er heldige som har et så fantastisk team, uttaler Geir Ingvald Jonassen, prosjektleder i NCC Building.

– Samarbeidet med byggherren har så langt vært godt, noe som vi selvfølgelig bygger videre på, sier Jonassen i pressemeldingen fra NCC Building.

I overkant av 70 veggelementer på 1,2 tonn hver skal monteres og kles i det vedlikeholdsfrie behandlede treverket MøreRoyal. Hvert veggelement tar omtrent én time å montere, heter det i meldingen.

– Det er det forberedende arbeidet som tar tid. Selve monteringen går relativt raskt. Vi er imponerte over Husvik, som har gjort en fabelaktig jobb, både gjennom prosjekterings- og utføringsfasen og på logistikk, sier Jonassen videre i meldingen.

Det nye hotellet har, ifølge pressemeldingen, en prislapp på 105 millioner kroner, og bygges med 99 rom og en konferansesal til 180 mennesker.